Hellmut Lützner – A ​gyógyító böjt PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Hellmut Lützner: A ​gyógyító böjt PDFTudjuk, hogy a Földön sok minden nincs rendben – és ezzel étkezési és ivási szokásaink is összefüggnek. De mit jelent a „helyes” szó az étekezés vonatkozásában?

A kérdés dupla jelentésű: Egyrészt értelmezhetjük úgy, hogy a „helyeset szeretném enni” vagy úgy, hogy „szeretnék megtanulni helyesen enni”. Fontos, mind a két kérdésre válaszolni.

Mit és hogyan eszünk, döntően befolyásolja jó közérzetünket; aki helyesen táplálkozik, az minden étkezést élvezni fog, egészségesnek, fittnek és ereje teljében fogja magát érezni.

A Magyarországon Gyógyító böjt címen kapható könyvben az író azoknak írt le egy 10 napos programot, akik makkegészségesek, teljesítőképességük teljesen rendben van és gyógyszert sem kell szedniük. Ők léböjtöt tarthatnak.

Ám aki valamilyen betegségben szenved vagy gyógyszert szed, jelentős súlyfeleslege van, ha nem is szervi, de funkcionális panaszokkal küszködik, annak gyógyböjtöt kell folytatnia.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Hellmut Lützner – A ​gyógyító böjt (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük