Henning Köhler: Félénk, szomorú és nyugtalan gyerekekről PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„…Figyeljék meg a gyerekek ragyogó szemét, akiknek pl. Jó Roland vagy Szent Miklós legendáját mondják el, ezek olyan történetek, amelyekben a ‘jó ember’ hősként lép eléjük. Figyeljék csak meg, milyen büszkén és elégedetten reagálnak a gyerekek, – különösen az általános iskolás korban – szüleik ‘jó cselekedeteire’…”

„…Milyen fáradságos önnevelési munkával kell megküzdenünk a tolerancia erényéért, ha jelentőségét gondolkodásunkkal már felfogtuk! Pedig ha az életérzék nyílt titka közismertté válna, nevelési irányelveink természetes alapját képezhetné, és a toleranciára való fogékonyság már a gyermekek bölcsőjében megjelenhetne…”

Az alapérzékek titkait és a bennük rejlő lehetőségeket fedi fel a szerző gyakorlati útmutatással azoknak, akik a nevelést művészetnek gondolják.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Henning Köhler – Félénk, szomorú és nyugtalan gyerekekről – Egy spirituális nevelési gyakorlat alapjai (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük