Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés PDF

Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés PDF

Könyvajánló: Sokáig az volt a felfogás, hogy a fűszerek ártalmasak az egészségre. Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. Mértékkel alkalmazva nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem elősegítik az emésztést is, és ily módon a tápanyagok jobb hasznosulását. A fűszerekről természetesen már jelent meg sikeres könyv, de a fűszernövények íz-,… Belelapozok

Petra Neumayer: Természetes antibiotikumok PDF

Petra Neumayer: Természetes antibiotikumok PDF

Könyvajánló: Egyre többen vagyunk, akik ha megbetegszünk, nem szívesen terheljük szervezetünket antibiotikumokkal, hiszen ezek megtámadják a bélrendszerünket, és gyakran nem eredményeznek javulást, mert a kórokozók már ellenállóvá váltak velük szemben. Ez a kötet egyedülálló megoldást javasol: növényi, természetes eredetű antibiotikumokat ismertet, melyek mellékhatás nélkül segítenek bakteriális és gombás fertőzések esetén…. Belelapozok

Leo Sillner – Fokhagyma a gyógyító csoda PDF

Leo Sillner – Fokhagyma a gyógyító csoda PDF

Könyvajánló: Kedveli Ön a fokhagymát? Három oka is van, hogy igennel feleljen. a fokhagymás ételeknek fenséges az illatuk. az íze, amiről a legjobb szakácsok regéket tudnának mesélni, kezdve a leheletnyi finom fokhagymás ízesítéstől egészen a fokhagymadús csodákig. egészségügyi természetű, mivel már évezredek óta ismert (csak néha feledésbe merült) a gyógyhatása… Belelapozok

Galambosi Bertalan: 88 színes oldal a fűszer- és gyógynövényekről PDF

Galambosi Bertalan: 88 színes oldal a fűszer- és gyógynövényekről PDF

Könyvajánló: A növényvilág egyik igen értékes csoportját alkotják a fűszer- és gyógynövények. Közöttük sokféle, eltérő életmódú, változatos méretű és környezeti igényű fajt találunk. Vannak egy-, két- és több évesek, fás- és lágyszárúak, cserjék és fák is. Közös tulajdonságuk, hogy bizonyos részeriket betegségek gyógyítására, ételek, italok fűszerezésére, illetve illatosításra, illó olajok… Belelapozok