Rohini Devi: Rádha-Krisna Süteményeskönyve PDF PDF

Rohini Devi: Rádha-Krisna Süteményeskönyve PDF PDF

Könyvajánló: Nagy szeretettel ajánljuk könyvünket azoknak, akik az egészséges életmód iránt érdeklődnek, vegetáriánusok, vagy egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogyan lehet megszokott pitéinket és piskótáinkat tojás nélkül is elkészíteni. Az aprósütemények, torták és kelt tészták receptjei mellett az olvasó megtalálhatja indiai és más keleti csemegék elkészítési leírásait is, melyek gazdagítják és… Belelapozok

Popper Péter: Mi az élet étterme? PDF

Popper Péter: Mi az élet étterme? PDF

Könyvajánló: A könyv Popper Péter beszélgetős szakácskönyve, “kétségekkel fűszerezett” étel és életreceptjei, az ajurvéda ősi indiai hagyományai alapján. Meghökkentő, hogy a mi kultúránk mennyit foglalkozik a legmateriálisabb dologgal, az egészséges evéssel. Ebben a „méregtelenítő” buzgalomban én azt látom, hogy a természeti katasztrófákkal, járványokkal, politikai fenyegetésekkel teli világunkben ráz minket a… Belelapozok

Parama Karuna – Indiai vegetáriánus konyha PDF

Parama Karuna – Indiai vegetáriánus konyha PDF

Könyvajánló: A vegetáriánus étkezés, mely a korszerű és egészséges táplálkozás alapja, egyre nagyobb mértékben terjed az egész világon. Növényi táplálékot: sok zöldséget, gyümölcsöt, tejet, tejterméket, mézet, gabonaféléket és csonthéjasokat tartalmaz. Ez a fajta étkezési kultúra Indiából ered, és ma a világon 500 millió ember vallja magát vegetáriánusnak. Az indiai szakács-… Belelapozok

Elizabeth Gilbert – Ízek, imák, szerelmek Doc

Elizabeth Gilbert – Ízek, imák, szerelmek Doc

Könyvajánló: Elizabeth Gilbert önéletrajzi regénye spirituális utazásra hívja olvasóit,vele együtt tanulhatjuk meg, mit jelent megismerni, megszeretni, és ha kell, elengedni az embereket. Elizabeth harmincas, sikeres nő – volt. Gazdag férj, álomház, fényes karrier. Egyik pillanatról a másikra az élete mégis romokban hevert, látszólag ok nélkül. Egy szörnyű válás és az… Belelapozok

Terebess Gábor: Ezerízű Kína PDF

Terebess Gábor: Ezerízű Kína PDF

Könyvajánló: Ez a könyv Kína kultúrtörténete – amilyennek az a konyhából látszik. Az ősidőktől máig követi a felhasznált nyersanyagok, a főzési módszerek, az ínyesmesterség és a vendéglátás változásait ünnepeken, hétköznapokon át a paraszt vékonyfüstű konyhájától a császári lakomákig Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje: Terebess Gábor: Ezerízű Kína – A… Belelapozok

Kepe Róbert: Lámák lakomája, a tibeti konyha Doc

Kepe Róbert: Lámák lakomája, a tibeti konyha Doc

Könyvajánló: “A tibeti ételek nem váltak népszerűvé a világban, pedig táplálóak, összetevőikben kiegyensúlyozottak és bár soha sem túlfűszerezettek, mégis pompás ízvilág hordozói. Ételeink ismertté válását szinte ellehetetleníti, hogy napjainkban több területen gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a tibeti és a kínai konyha.” Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje: Kepe Róbert – Lámák lakomája,… Belelapozok

Jörg Zittlau: Rooibos tea PDF

Jörg Zittlau: Rooibos tea PDF

Könyvajánló: A rooibos teát régóta nagy becsben tartják hazájában, Dél-Afrikában. Az ínycsiklandó, afrikai naplementét idéző színű tea mindenekelőtt a turmixok, koktélok és egyéb italkeverékek amúgy is bőséges választékát gazdagítja. Időközben azonban gyógyhatására is fény derült. Hatóanyagai görcsoldó, gyulladásgátló és antiallergén hatásúak. Könyvünkből mindent megtudhat a roobinos felhasználási lehetőségeiről és megismerheti… Belelapozok

Harald W. Tietze – Kombucha a csodálatos gomba PDF

Harald W. Tietze – Kombucha a csodálatos gomba PDF

Könyvajánló: Senki sem tudja pontosan, hogy valójában honnan is származik, hogy Kínában, Koreában vagy Japánban erjesztettek-e először a gombával, de az bizonyos, hogy legalább kétezer éve áll az egészség szolgálatában. A név eredete valószínűleg japán lehet, a „kombu” barna algát, a „cha” pedig teát jelent. Már a Tsin-dinasztia uralkodása idején,… Belelapozok

Görög konyha lépésről lépésre PDF

Görög konyha lépésről lépésre PDF

Könyvajánló: Úgy tartják, hogy a görög konyha könnyed, vidám ízeivel az egyik legfinomabb és legegészségesebb a világon.  Ezt az ízvilágot kiváló minőségű alapanyagok kombinációja gazdagítja. S hogy honnan a jellegzetessége? Minden bizonnyal a buja növényzetet éltető szikrázó napsütésben, a sok-sok zöldségfélében, gyümölcsben és fűszernövényben, a tenger gyümölcseiben, juhnyájakban és olajfaligetekben… Belelapozok

Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei PDF

Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei PDF

Könyvajánló: E receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús nélküli étkezés. Csupán növényekből és tejtermékekből nagyon tápláló és ízletes ételeket készítenek, s ezek a magyar ízlés számára is igen kedvesek. E ​receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús… Belelapozok