Harald W. Tietze – Kombucha a csodálatos gomba PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Harald W. Tietze - Kombucha a csodálatos gomba PDFSenki sem tudja pontosan, hogy valójában honnan is származik, hogy Kínában, Koreában vagy Japánban erjesztettek-e először a gombával, de az bizonyos, hogy legalább kétezer éve áll az egészség szolgálatában.

A név eredete valószínűleg japán lehet, a „kombu” barna algát, a „cha” pedig teát jelent. Már a Tsin-dinasztia uralkodása idején, i.e. 221-ben ismert volt és örök életet adó csodálatos erővel rendelkező italként tisztelték.

„Örök életet adó” csodálatos ital.”

Érdekes tény, hogy a Kombucha legtöbb neve tartalmazza a gomba szót, holott valójában ez nem is egy gomba. A Kombucha gomba név nem egy pontos botanikai meghatározás.

A Kombucha valójában nem csak egy gomba. Ez egy zuzmó, ami gomba és alga szimbiózisából kialakuló ősi életforma. Nem egy fajhoz tartozó egyed. A szimbiózisból mind a két faj „előnyt kovácsol” magának, pozitív életfunkciókat hasznosítva maga számára.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Harald W. Tietze – Kombucha a csodálatos gomba (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük