Jim Humble: MMS PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az előszót egy mexikói orvos, Dr. Hector Francisco Romero G. írta, aki Sonorában egy sikeres klinikát igazgat, ahol gyógyíthatatlannak hitt rák és egyéb betegségeket gyógyít. Alkalmazza az MMS módszert és számos más, nem intrúzív kezelést. Sonorában elismerik a mexikói indiánokkal végzett munkájáért.

Dr. Romero sokkal nagyobbnak tüntet fel, mint amilyen valójában vagyok, mégis hogy is utasíthattam volna vissza, hogy előszót írjon ehhez a könyvhöz? Dr. Romero: Egy kedves régi jó barátom, aki egyben elismert filozófus tanár és egy jó kedélyű lelkesítő ember a mexikói Sonora államban mindig azt mondogatta: „Azok az emberek, akik az Élet Egyetemét járják, nyomot hagynak ezen a világon.”

Nem akárki képes felépíteni és leírni elképzeléseit egy könyvben. Ez a helyzet Jim Humble barátommal is. Jim nyughatatlan természetű, világjáró, igyekvő ember, aki egész életében azért harcolt, hogy nyomot hagyjon maga után az emberiség tanulmányozásának bevonásával.

Ahogyan az kiderül ebből a könyvből is, több ezer kilométert megtett, miközben a fertőző malária áldozata lett. Ez a betegség kockára tette az életét, miközben bebizonyítva az orvostudománynak, hogy érdemes számításba venni új alternatív kezeléseket is. Ahogyan Jim mondja, jobb életminőséget biztosíthatunk azon betegek számára, akik Afrika, Ázsia és Dél-Amerika térségéből valók, ahol általánosak a helyi járványok. Ezeken a területeken a malária és más vírusos fertőzések (pl. HIV) miatt magas a halandóság, ami összehasonlítva a világ más helyeivel jelentős mértékben rontja a halálozásra vonatkozó statisztikai adatokat.

Jim készítményét az egyik afrikai országban az egészségügyi hatóságok tanulmányozták és teljesen elismerték. Az MMS nagyobb reményt és jobb életminőséget nyújt, főként azok számára, akiket pusztító betegségek veszélyeztetnek. Mexikóban alkalmaztuk az MMS-t fertőző lázbetegségek, gyulladt degeneratív tumorok, prosztatarák, illetve más rosszindulatú daganat kezelésére, jó és reményt keltő eredményekkel.

Mindezekért imádkozom Istenhez, hogy segítse a világ azon részeit, ahol nincs remény, és elsősorban a gyerekeket, akiket megillet egy jobb jövő reménye!

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Jim Humble: MMS (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük