Choa Kok Sui: Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Choa Kok Sui: Meditációs gyakorlatok a lélek feltárásáraKönyvajánló:

A könyvben leírt tekintélyromboló elvek és forradalmi elgondolások megváltoztathatják az emberiség tudatát azáltal, hogy átalakítják bennünk önmagunk és mások megítélését. Ezek az érthető módon megfogalmazott, újító gondolatok arra ösztönözhetik a tiszta és egyszerű embereket, hogy a tudat magasabb szintjére emelkedjenek.

Meghökkentő, egyedi őszinteségével ez a könyv megismertet bennünket a lélek felismerésére irányuló tiszta meglátásokkal.

A szellemi átváltozás ezen gyakorlati útját követve az Olvasó megtapasztalhatja az univerzum és az isteni való áldott egyesülését.

Az íróról: Choa Kok Sui Mester újra kitárja lelkét e művében: Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására. A kínai származású fülöp-szigeteki mester már tizenévesen jógivá vált.

Magyarországon eddig megjelent könyvei: A csodálatos prána-gyógyítás, A kristályokkal való prána-gyógyítás ősi művészete, Telepatikus önvédelem.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Choa Kok Sui: Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük