Ian Gawler: A lélek csendje PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ian Gawler: A lélek csendje PDFLehet, hogy tűrőképességed határához értél, úgy érzed, hogy még egy síró gyermek, még egy következő telefon, még egy befizetendő számla, vagy még egy idegtépő nap elegendő ahhoz, hogy a fizikai vagy mentális összeroppanás szélére kerülj.

De az is elképzelhető, hogy egyszerűen csak úgy érzed, életedből hiányzik a lendület, az öröm. Kétségbe vonod az élet értelmét, olyan, mintha valami hiányozna belőle. Az a gyanúd, hogy van valami más, és ez az, ami után sóvárogsz.

Az is lehet, hogy betegséggel küszködsz, és az ideális külső és belső környezetet keresed természetes gyógyító mechanizmusaid maximális működésének biztosítására.

Az is lehetséges, hogy saját magad jobb megismerésére törekszel: ki is vagyok én? Hová tartok?

Lehet, hogy életed értelmét, igazi képességeidet keresed, és szeretnéd megtapasztalni a belső béke, jólét és az igazi egészség állapotát.

Ha az előbbiek közül akár csak egy is illik rád, ha valóban, komolyan aktívan részt akarsz venni egészséged alakításában, akkor itt az alkalom, hogy egy kis időt fordíts a meditáció megtanulására. Nem kell megválnod azoktól a dolgoktól, amiket életedben fontosnak tartasz. Nem kell füstölőt égetned, vagy leborotválnod a hajad, vagy kaftánt hordanod!

Egyszerűen csak szánj rá egy kis időt, lazulj el, légy nyugodt – és tanulj meg meditálni.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Ian Gawler – A lélek csendje – Hogyan tanulhatsz meg meditálni (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük