Elisabeth Haich: Beavatás I.-II. PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A misztikus önéletrajzi regény keretbe foglalja az óegyiptomi nagy beavatást és válogatást ad Ptanhotep főpap tanításaiból, amelyek az univerzum, az emberi lélek és a sors okkult törvényeibe engednek bepillantást.

A történet fiatal hősnője számtalan lélegzetelállító lelki kalandon át ismeri fel belső vezetőjét, reinkarnációs élményeben azonosítja őt háromezer évvel korábbi tanítójával, a tisztánlátó főpappal, akitől annak idején mint a fáraó elszánt, de éretlen lánya kicsikarta a beavatást. A tanítás elkezdődik, folytatását és azt, hogy élettapasztalatok híján milyen sorsra jut a fáraólány, a második kötetben tudhatja meg az olvasó.

A misztika egész területét átfogó, és a karma, valamint a reinkarnáció törvényeit érzékletesen megjelenítő gondolatok, élmények és tapasztalatok egész tárháza nyílik meg előttünk. Elisabeth Haich ma már világszerte ismert alapkönyvét nemzedékek adták kézről-kézre titokban, hogy megismerkedjenek a tanítással, bepillanthassanak a beavatás rejtelmeibe, amelyek a bennünk rejlő mély igazságokkal ősidők óta rabul ejtették az emberi képzeletet.

A vízöntő korában a lassan öntudatra ébredő emberiség előtt kitárulnak a titkok kapui: a Régi Korok és a New Age üzenete összecseng.

„A könyv személyes okok miatt regényformában íródott. Mégis akinek füle van, hallani fogja, hogy minden szó az igazságot adja vissza.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Elisabeth Haich: Beavatás I.-II. (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük