Gyarmati Tamás – Hallgatag falak DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A szexuális erőszak miatt tett feljelentések száma évente körülbelül ezer, és vajon mennyi marad titokban?

A félelem vagy a szégyen érzése néha a felnőttet is meggátolja abban, hogy beszéljen a vele történtekről, hát még ha gyermekkorú az áldozat. A könyv elsősorban a leginkább rejtett elkövetési móddal, a családon belüli szexuális erőszakkal foglalkozik.

Ennek elsősorban a kislányok a szenvedő alanyai. Nagyon sok esetben hosszú időn, néha éveken keresztül esnek áldozatául a gyerekek ennek az erőszaknak. Mindig akadnak olyan közvetett, esetleg közvetlen jelek, melyek felhívhatnák az anya figyelmét, aki vagy egyszerűen nem hiszi el, vagy nem akarja elhinni, hogy ilyen megtörténhet.

Sokszor az anya asszisztál az apának vagy élettársnak, nehogy megszakadjon a kapcsolat, vagy kiderüljön a szégyen. Sőt olyan eset is volt, amikor az anya maga is aktívan részt vett az aktusban.

Dr. Gyarmati Tamás könyve mindazoknak szól, akik a gyermek életében fontos szerepet töltenek be, szülőknek, pedagógusoknak egyaránt. Milyen jelekre kell figyelni, hogyan lehet feltárni a problémát és hova lehet fordulni vele, hogyan lehet segíteni az áldozat felépülését – és még számos egyéb kérdésre kap választ a téma iránt érdeklődő olvasó.

Az ingyenes könyv letöltési linkje:

 

 

Gyarmati Tamás – Hallgatag falak – Erőszak a családban (letöltésDjVu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük