Marianne Uhl – Csakra talpmasszázs PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A ​csakra az ősi hindu bölcselet szerint az életenergiák forrását jelenti, rejtett energiaközpontokat, amelyek az energiarezgéseket „ezüst fonálon” kötik össze az anyagi testtel. Általuk pedig eljuthatunk olyan világokba, ahol tér és idő már érvényét veszti.

A reflexológia, mint ismert alternatív terápia, nemcsak a test gyógyulását célozza, hanem bepillantást nyújt a lélek mélységeibe is. A betegség ugyanis mindig valamilyen lelki diszharmónia testi megnyilvánulása, ami a finomszövetek területén megfogható. Ehhez a területhez juthatunk el a hét csakrán át.

A lábunk – talpunk és lábfejünk – csatorna a test különböző szervei és az energiaközpontok között, valójában pedig testi és lelki létünk hű tükre. A talpreflexológia segítségével hozzáférhetünk mind a testi, mind a szellemi területhez. A reflexzónák masszírozásával elsajátíthatjuk a csakra-energiák fölpezsdítésének tudományát. Ideális módszer a bajok megelőzésére, de hatásos gyógymód különösen pszicho-szomatikus és krónikussá vált betegségeknél -ahol a hagyományos orvostudomány csődöt mond.

A masszázson kívül foglalkozunk a kövek, a színek, az illatok és a hangok gyógyító erejével is. Végül, de nem utolsó sorban: ez a gyógymód nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja önmagát a lehető legtermészetesebb módon.
Gyakorlati kézikönyvünk nemcsak a kíváncsi laikus, de az egészségügyi szakember számára is hasznos útmutató.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Marianne Uhl – Csakra talpmasszázs 2.rész (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük