Maria Hulke Waltraud – Mágnesterápia PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A mágnesség és az életenergia – akár két fogaskerék – közvetlenül összekapcsolódnak, és tökéletesen kiegészítik egymást. Egyik sem tud létezni a másik nélkül! A történelem során sokan tulajdonítottak varázserőt a mágnesnek, és csodálták kifürkészhetetlen természetéért.

Ha az emberi testre gyakorolt gyógyító hatásáról van szó, még ma, a modern technika korában is egyfajta rejtélyes dolgot sejtenek a háttérben. Erről azonban szó sincs. A mágnesterápia teljes mértékben tudományos alapokon nyugszik, és kiszámítható hatással rendelkezik.

Megállítja a testünkben lezajló káros folyamatokat, helyreállítja egészségünket, és kiemelkedő szerepe van jó közérzetünk megőrzésében. A mágnesterápia egyedülálló energiafajta, mert kétpólusú erőforrás, azaz mindkét pólusa különböző hatással rendelkezik, és különböző testi panaszokat gyógyít. Olyan kétdimenziós energiafrekvencia, amely mind az életerő visszanyerésére, mind élénkítésére alkalmas.

Minden területre kiterjedő „energiakínálatot” nyújt, ezért számos testrészre hat jótékonyan. Univerzális gyógymód, tehát közvetlen kölcsönhatásban áll az emberi testben lezajló folyamatokkal, s emiatt valamennyi normális életfunkció működéséhez elengedhetetlen. A mágnesterápiában jártas szerzőnő a mágneses gyógyítással és alkalmazási területeivel ismertet meg minket.

A mágnes gyakorlati használatának módjai (mágneses masszázs, mágnespunktúra, mágnesezett víz, mágnesezett szépségápolószerek, stb.) példákkal illusztrálva kerülnek bemutatásra, de számos érdekesség tárul elénk a mágnes történetéről, és rendkívüli spirituális jelentőségéről is. Egyre több ember fordul olyan tünetekkel orvoshoz, amely orvosi szempontból nem meghatározható.

Legfőbb ideje tehát, hogy újra felfedezzük a Föld által nyújtott ősi energiát, mert olyan lehetőséget kínál számunkra, amelynek segítségével teljesen rendbe hozhatjuk testünk energiaháztartását, és meggyógyulhatunk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Maria Hulke Waltraud – Mágnesterápia – Praktikus kézikönyv (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük