Keith Sherwood – A karmikus terhek energetikai hatásai PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A karmikus teher nem csupán stresszforrás, hanem az emberi szenvedés, illetve a fizikai betegségek első számú kiváltója.

Van-e módunk arra, hogy megszabaduljunk tőle?

Minden élő ember arra törekszik – akár hangot tud adni ennek, akár nem –, hogy megtalálja magában a feltétel nélküli öröm állapotát. Az emberek túlnyomó többsége számára ez elérhetetlennek tűnik. Pedig nem felfedezésre váró újdonság, nem a kiválasztottak előjoga és nem azoké, akik egy bizonyos dogmát követnek. Ott rejtőzik mindenkiben.

Megtapasztalásának legnagyobb akadálya mindenekelőtt a karmikus teher – ez a sűrű, módosult energia, amelyet egyik életünkből a másikba hurcolunk. A karmikus teher nemcsak azzal korlátozza a tudatosságot, hogy a jelenségek világához (maja) köti az embert, hanem meghiúsítja a tiszta energia (prána) előrehaladását és átalakítását a tudaton, valamint az emberi energiarendszeren keresztül. Amikor az emberi energiamezőben haladó energiát szétzilálja a karmikus teher, kevesebb lesz a valódi Énből fakadó gyönyör, az emberi szeretet, a meghittség és az öröm.

Ezek életre keltéséhez ad segítséget a könyv.

  • Megtudjuk, mik a karmikus kötődések, és milyen módszerekkel lehet ezeket eltávolítani.
  • Kiderül, melyek az emberi energiamező csapdájában rekedt nem-fizikai lények hatásai, és az is, hogyan tudunk biztonságosan megszabadulni tőlük.
  • Megismerjük energiarendszerünk működését egészségünkre, bensőséges kapcsolatainkra és spirituális fejlődésünkre tett hatásaival együtt.
  • Megtudjuk, miként keletkezik a karma, hogyan zülleszti szét energiatestünket és annak határait.
  • Megtanuljuk a sűrű, polarizált karma-energia felismerését és eltávolítását a szervezetünkből, hogy újra vidámak és boldogok lehessünk.
  • Tartós fizikai, mentális, érzelmi és szellemi egészségre teszünk szert.

A hazavezető út sosem volt titkos – igaz, nehezen járható. Itt végre egy egészen részletes, lépésről-lépésre megszerkesztett gyakorlati programot kapunk energetikai rendszerünk megtisztítására és megerősítésére.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Keith Sherwood – A karmikus terhek energetikai hatásai (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük