Kim Da Silva: Gyógyító érintés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Amerikai pszichológusok szerint 60-70%-ban valamilyen kóros feszültség hatására létrejövő, a stresszel kapcsolatos panasszal fordulunk orvoshoz.

A stresszállapot általában a tehetetlenség és a kudarc érzésére adott válaszreakció. Születésünktől halálunkig folytonosan változássokkal találjuk magunkat szemben, melyek feszültségteremtőek, s melyekhez alkalmazkodnunk kell. Gyermekkorunktól állandó elvárások határolnak be bennünket, de senki sem tanítja meg nekünk negatív érzéseink kezelését. A hibás életszemlélet, az önmarcangolás, régi sérelmek és kudarcok, alkalmazkodási és beilleszkedési nehézségek, elfojtott vágyak, érzelmek és szorongások – testi betegségeket hozhatnak létre.

A jó egészség kulcsa az energia megfelelő elosztása. A kineziológia segítségével azonosítható az energia-elakadás helye, és a szükséges korrekció elvégezhető. A kineziológia – mint holisztikus egészségügyi rendszer – hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását, s feloldást nyújt problémáinkra. Az önbizalom, az öngyógyítás lehetőségét, eszközeit adja kezünkbe.

„Az emberiség nagy családjának ajánlom ezt a könyvet, hogy életüket egészségben megőrizzék, és megelőzzék a betegségeket.”

Kim Da Silva

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kim Da Silva: Gyógyító érintés (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük