Jose Silva- Philip Miele – Agykontroll PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

José Silva több mint húsz éve folyó kutatásai kezdetén a hipnózissal szerzett tudása, elektronikai ismeretei és gyermekeinek rossz iskolai eredményei indították annak tanulmányozására, hogyan lehet a tanulási képességet valamiféle agytornával javítani.

Innen kiindulva jutott egyre mélyebbre választott kutatási témájában, az agykontroll kidolgozásában, melynek lényege, hogy megtanulhatjuk és tökéletesíthetjük a testben és lélekben való ellazulást, s egy olyan reflexiós szintet érjünk el, amelyben az emberi agy alfa hullámokat, másodpercenként 7-14 ciklus elektromos energiát termel, s ebben az állapotban, speciális módszereket alkalmazva, rendkívüli képességekre tesz szert.

A kötet lényegében két részből áll: az első és utolsó fejezetben Philip Miele mutatja be a szerzőt és az agykontroll gyors elterjedését, a tanfolyamok során nyert gazdag tapasztalatokat. A kötet főtestét alkotó tizennégy fejezet Silva munkája, az agykontroll-tanfolyamok anyagát adja közre, amelyek segítségével az agykontroll – ha tanfolyamnál hosszadalmasabban is, de elsajátítható, s emellett a módszer hatékonyságát bizonyítandó, számos érdekes, már-már csodaszámba menő esetet ír le.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Jose Silva- Philip Miele – Agykontroll (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük