Kim Da Silva – Kezünkben az egészség PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket.

A könyvben 76 gyógyító mudrát találhatunk fotóval és részletes leírással. Kinél alkalmazható az ujjegyensúly? Mindenkinél, hiszen napi néhány perc gyakorlással csodálatos eredményeket érhetünk el. Különösen ajánljuk – nehezen tanuló gyermekeknek, – idős embereknek, akik keveset mozognak, – betegeknek, a gyorsabb gyógyulás érdekében. Mikor alkalmazható?

Alapvetően bármikor. Jól kihasználhatjuk az időt, amikor – autóban vagy tömegközlekedési eszközön utazunk, – tévét nézünk vagy olvasunk, – reggeli ébredés után vagy este, lefekvés előtt. Szokásunkká tehetjük, ha – nehéz feladatba kezdünk, – stresszhelyzetben vagyunk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Kim Da Silva – Kezünkben az egészség (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük