↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
Prof. dr. Török Szilveszter kiadványában leírja azokat a módszereket, amelyek segítségével sokáig megőrizhetjük fiatalságunkat, frissességünket, egészségünket.
A táplálkozással kapcsolatos praktikus tanácsai mellett kitér a testünket kitöltő víz információjának jelentőségére is.
„A többszörösen telítetlen zsírsavak közül a legértékesebb az Omega 3 zsírsav, amelynek legjobb forrása a tökmag (a hidegen sajtolt olaja), a lenmag olaja, valamint a halolaj (lazac, makréla, tonhal, busa stb.).
Ebből a zsírsavból a szervezet prosztaglandint, prosztaciklint állít elő. Az Omega 3 zsírsavak, illetve a prosztaglandinok hiánya az alábbi betegségek kialakulásában játszik fontos szerepet: asztma, hipertónia, infarktus, ízületi gyulladások, menstruációs görcsök, allergiák, migrén, zöld hályog, látás, csontritkulás, bőrbetegségek, cukorbetegség, immunbetegségek, stb.
A telítetlen zsírsavakat tartalmazó olajok hevítés, sütés során redukálódnak, oxidálódnak és ártalmasabbá válnak, mint a telített zsírsavakat tartalmazó zsírok. A rossz zsiradékok kategóriához tartoznak a hidrogénezéssel „telített” növényi olajok.”
Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:
prof. Dr. Török Szilveszter – Megszentelt egészség (letöltés pdf-ben)
Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!
A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.