prof. Dr. Török Szilveszter – Megszentelt egészség PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

prof. Dr. Török Szilveszter - Megszentelt egészség PDFProf. dr. Török Szilveszter kiadványában leírja azokat a módszereket, amelyek segítségével sokáig megőrizhetjük fiatalságunkat, frissességünket, egészségünket.

A táplálkozással kapcsolatos praktikus tanácsai mellett kitér a testünket kitöltő víz információjának jelentőségére is.

„A többszörösen telítetlen zsírsavak közül a legértékesebb az Omega 3 zsírsav, amelynek legjobb forrása a tökmag (a hidegen sajtolt olaja), a lenmag olaja, valamint a halolaj (lazac, makréla, tonhal, busa stb.).

Ebből a zsírsavból a szervezet prosztaglandint, prosztaciklint állít elő. Az Omega 3 zsírsavak, illetve a prosztaglandinok hiánya az alábbi betegségek kialakulásában játszik fontos szerepet: asztma, hipertónia, infarktus, ízületi gyulladások, menstruációs görcsök, allergiák, migrén, zöld hályog, látás, csontritkulás, bőrbetegségek, cukorbetegség, immunbetegségek, stb.

A telítetlen zsírsavakat tartalmazó olajok hevítés, sütés során redukálódnak, oxidálódnak és ártalmasabbá válnak, mint a telített zsírsavakat tartalmazó zsírok. A rossz zsiradékok kategóriához tartoznak a hidrogénezéssel „telített” növényi olajok.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

prof. Dr. Török Szilveszter – Megszentelt egészség (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük