Prof. Völgyesi – Üzenet az ideges embereknek I. DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A világhírű orvos és hipnotizőr művében a következőkről ír: Védekezés az idegesség ellen, India és Japán ősi lélekkultusza, Boldogság és idegélet.

Minden, amit érzünk, gondolunk, szenvedünk, minden, aminek örvendünk, ami felett bánkódunk, csak idegeink által, csak idegeinken keresztül történik. Az ember megfékezte, szolgálatába állította a fizikai, kémiai sőt többé-kevésbé az atomenergiákat is, de még mindég nagyok a hiányok a szellemi-lelki-idegenergetikai lehetőségek szakszerű megfékezése, alkalmazása és – karbantartása tekintetében.

Amióta az I. világháborút követő években az »Üzenet« I. és II. magyar, angol, spanyol, németnyelvű kiadásai világsikert értek el, újabb világháború, forradalmak, végtelen egyéni és kollektív lelki megrázkódtatások viselték meg az – idegeket. Soha nem írtak aktuálisabb könyvet, mint eme vaskos kötetet:

Az ideges embereknek, az ideges világnak okulására, tanítására, szociális felvilágosítására szolgáló tankönyvet. Mert a szerző, két világháború alatti s azt megelőző, valamint követő idők minden modern tapasztalása alapján, elejétől végéig átdolgozta, szinte újjáírta a múltban is rendkívül értékes és közkedveltségnek örvendett munkáját.

Így nem ajánlhatunk érdekfeszítőbb, egyben érdekesebb könyvet azok kezébe, kik e munka korábbi kiadásait annak idején hálás szívvel olvasták, azoknak, kik az új kiadást olvasni fogják s mindenkinek kezébe, aki szenvedett már az idegein, lelkének eme szervein keresztül s mindenkinek, akiket a szellemi, a lelki életet irányító és uralkodó törvényszerűségek, a kóros méretű ideges-szenvedések gyógyítási, valamint az azokat megelőző lehetőségek, egyáltalán érdekelhetnek.

Az ingyenes djvu könyv letöltési linkje:

 

 

Prof. Völgyesi Ferenc: Üzenet az ideges embereknek I. (letöltés DjVu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük