Brandon Bays: Belső utazás gyerekekkel PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Brandon Bays - Belső utazás gyerekekkel PDFA könyv egyszerű, csodalatos és könnyen alkalmazható gyakorlati eszközöket kínál az 5 és 12 év közötti gyerekek „belső utazásához”. Ezzel a módszerrel segíthetünk gyermekeinknek:

  • érzelmi gátjaik megtalálásában és oldásában,
  • testi betegségeik vagy lelki fájdalmaik meggyógyításában,
  • a bennük rejlő csodálatos és végtelen lehetőségek felfedezésében, és
  • abban, hogy megtapasztalhassák saját zsenialitásukat, belső bölcsességüket, s így a szemükben örökre megmaradjon az a ragyogó, tiszta fény, ami az élet örömét, a boldogságot sugározza felénk.

Brandon Bays olyan úttörő jellegű terápiás módszert fejlesztett ki, ami lehetővé tette számára, hogy a hasában lévő, kosárlabda méretű daganatot hat hét alatt, műtét és gyógyszer nélkül, visszafejlessze.

Magyarul is megjelent, Belső utazás című nemzetközi bestsellerével és tanfolyamaival milliókat ösztönzött már arra, hogy ráébredjenek határtalan lehetőségeik tudatára, és teljesen megszabaduljanak régóta fennálló érzelmi gátjaiktól és testi betegségeiktől. Módszere gyerekekkel is nagyon jól alkalmazható!

Néhány példa:

  • A nyolcéves Máténál „figyelemzavart” állapítottak meg. Az iskolában félrevonult, ellenségesen viselkedett és bukdácsolt. Három belső utazás után a társaival kedves és barátságos, s azóta osztályelső.
  • Az ötéves Raksha krónikus allergiától és heveny tüdőasztmától szenvedett. A belső utazást követően minden egészségügyi gondja végleg megszűnt.
  • Szülei válása után a tizenegy éves Emma érzelmileg bezárult. A belső utazás lehetővé tette számára, hogy megbocsásson a szüleinek, és újra magabiztos, melegszívű kislány legyen.

„Nagyszerű, és a gyerekekkel foglalkozóknak – pl. szülőknek, nevelőknek, pedagógusoknak, tehát szinte mindannyiunknak – szerintem nélkülözhetetlen mű.”

 

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Brandon Bays – Belső utazás gyerekekkel- A gyermekedben rejlő csodálatos lehetőségek felszabadítása (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük