Dr. Rosa Rivas – Megbocsátás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A megbocsátás kulcs a belső békességhez és szabadsághoz. Gyógyítja az elkeseredett szívet, harmóniát ad a munkában, és segít, hogy otthon érezzük magunkat a világban, és nyitottan éljünk embertársainkkal. A megbocsátás az egyedüli módja annak, hogy leváljunk már korábban befejeződött, de még fel nem dolgozott kapcsolatainkról, és a
belső küszködésektől megszabadulva folytathassuk végre utunkat.

A megbocsátás mindannyiunk számára lehetővé teszi, hogy kiszabaduljunk mások cselekedeteinek hatalmából. A megbocsátás belső megkönnyebbülést ad, és képessé tesz arra, hogy reménnyel a szívünkben éljünk. Itt és most. A múlt hangjai éppen abban akadályoznak meg bennünket, hogy képesek legyünk a jelenben élni.

Csak a megbocsátás ad reményt ahhoz, hogy újra ráleljünk belső békénkre, és a mában élve egy jobb jövőt tudjunk építeni. A világ összes tudása is vajmi keveset ér, ha a bennünk élő harag napról napra nő. Ha egy újonnan megismert ember viselkedése minden egyes alkalommal egy korábbi, be nem gyógyult kapcsolatunkra emlékeztet.

A megbocsátás feltételezi, hogy elfogadjuk sajátértékeinket, és azt is, hogy hibáinkban egyben lehetőséget is lássunk. Lehetőséget arra, hogy növekedjünk, hogy a tudatosságunk gyarapodjon, és a bennünk élő részvét kibontakozhasson.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr. Rosa Rivas – Megbocsátás – A lelki-testi egészség alapjai (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük