Meditáció kezdőknek – egyszerű és szenzációs! MP3

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az ember ősidőktől fogva keresi a boldogságát és élete értelmét. Tapasztalatink azonban azt mutatják, hogy az élet velejárói a bonyodalmak és szenvedés is. Évezredekkel ezelőtt az ősi Keleten kibontakozott a Jóga tudománya, mely szerint életünk megpróbáltatásaiért, sorsunkért mi magunk vagyunk a felelősek, ezért az is hatalmunkban áll, hogy megszabaduljunk a szenvedéstől. Ahogy a problémák oka, úgy azok megoldása is bennünk rejlik. A valóság örök, és mi az, ami bennünk sosem változik? Belső lényünk, igazi Önvalónk, mely a mindenütt jelenlévő Kozmikus Tudat egy szikrája. Az egyetlen megoldás, ha szellemileg változunk meg és megtanuljuk az elménket, – a Belső Önvalónk és a külvilág közötti kapcsolattartót – kordában tartani.

A meditáció ezen két rövid változatát szinte bárhol és bármilyen helyzetben gyakorolhatjuk, már ezek is nyugalmat, békességet és felüdülést hoznak: A JÓGANIDRA – a jógik tudatos alvási technikája, tulajdonképpen a meditáció egy válfaja, mely kezdőknek is kiválóan alkalmas, kényelmesen fekve gyakorolható, elősegíti az idegrendszerben és a tudatalattiban rejlő feszültségek feloldását. A gyakorlás során az elmeműködés kontrollálásának egyik technikájával, a mantraismétléssel is megismerkedhetünk: a mantrák lényegileg pozitív töltetű, isteni szavak, melyek rendkívüli jótékony erőt hordoznak. A RÖVID MEDITÁCIÓBAN az önvizsgálat első lépéseit tesszük meg.
E hanganyag célja, hogy a legbiztonságosabb és legegyszerűbb módon adjon kedvet az első lépések megtételéhez.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Meditáció kezdőknek – egyszerű és szenzációs! (letöltés MP3-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük