Dr. Pandit Usharbudh Arya: Szupertudatos meditáció PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Dr. Pandit Usharbudh Arya: Szupertudatos meditáció

Dr. Pandit Usharbudh Arya: Szupertudatos meditáció

Az élőlények rendszerint csupán az elme három állapotának – az ébrenlétnek, az álomállapotnak és az alvásnak vannak tudatában. A Szupertudatos Meditáció segítségével azonban elérhetjük a turíjának nevezett negyedik állapotot.

Ez a módszer egy magas fokon rendszerezett, tudományos módszer, mely a tanítványt tudatosságának sűrűbb, durvább szintjéről a tudat legmagasabb és legfinomabb állapotába vezeti.

Éppen ezért a szuprtudatos meditáció nem pusztán relaxációs technika, hanem egy olyan eljárás, mely rányitja a tanuló tudatát az élet egész filozófiájára és a negyedik állapotra, mely az ébrenléten, az álomállapoton és az alváson túl található.

Akik felkészültek arra, hogy rálépjenek a bölcsek ősi útjára, igen hasznosnak fogják találni e művet, mely az élet teljes filozófiájának megértését szolgálja.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dr. Pandit Usharbudh Arya: Szupertudatos meditáció (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük