Meir Schneider: Gyógyulj, hogy gyógyíthass! PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Meir Schneider: Gyógyulj, hogy gyógyíthass! PDFAkik nem hisznek azokban az eseményekben, amelyeket köznapi szóval – és gyakran oly könnyelműen – a csodák körébe utalnak, azok bizony most megrendülhetnek ebben a véleményükben.

Könyvünk szerzője ugyanis azt vallja: hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Ez a kijelentés nagy reményt ad mindannyiunknak, hiszen az egészség a mi legfőbb értékünk!

Mire alapítja optimizmusát e kötet írója, a ma már világszerte ismert terapeuta, Meir Schneider?

Arra, hogy ő vakon született, de a szembetegségéből kigyógyította önmagát! Később – tanai alkalmazásával – rengeteg beteg szabadult meg a legkülönfélébb testi bajoktól: hát- és gerincbántalmaktól, látáshibáktól, izületi gyulladástól, izomsorvadástól, bénulástól, fejfájástól, és még sorolhatnánk.

Schneider alaptétele: sohase adjuk fel a reményt, mert hittel és akarattal úrrá lehetünk testünk hibáin, újjászülethetünk akár végzetesnek hitt betegségeinkből is. Miképp? Hisz épp ezt tartalmazza ez a könyv, amelyet most Ön a kezében tart. Tanácsait megfogadva segíthet önmagán, sőt másokon is.

A szerzőtől tanult hittel és akarattal meggyógyulhatunk, és megtehetjük a legtöbbet is, amit ember adhat: Meggyógyíthatunk másokat is!

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Meir Schneider-Gyógyul, hogy gyógyíthass! (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük