Deepak Chopra: Tökéletes egészség PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Deepak Chopra: Tökéletes egészség

Deepak Chopra: Tökéletes egészség

A szerző neves szakértő, aki jelen könyvének első részében pontosítja fogalmainkat, hogy mit is nevez(het)ünk tökéletes egészségnek. Kb. 100 oldalon belül található a Maharisi Ájurvéda testtípustesztje, mellyel könnyedén beazonosíthatja, hogy pontosan hová, mely testtípusba tartozik. Szó esik arról, hogy mi áll a természet tervrajzában, és hogyan borul fel a dosák egyensúlya, valamint az egyensúly helyreállításának módjáról.

A második részt a kvantummechanikai emberi testnek szenteli. Kvantumgyógyászat, pancsakarma, transzcendentális meditáció, pulzusdiagnosztika, boldogságtechnika, zene- és aromaterápia mind-mind részét képezik a lehetséges gyógymódoknak. Ezen módszerek leírásában mindenki megtalálhatja azt, ami érdekes, hihető, megvalósítható, és a legmegfelelőbb.

A harmadik rész összhangba hozza az olvasottakat a gyakorlatba is átültetőket a természettel a napi és évszakonkénti menetrend és a gyakorlatok végrehajtásával. Szerepel ebben a részben a többi között a testtípus szerinti étrendek, a hat alapíz, és az agni (emésztő tűz) részletes leírása; egy mindenki számára áldásos étrend. a testgyakorlás címszó alatt képekkel illusztrálva megtalálható a napüdvözlet, akülönböző jóga-pozíciók és a kiegyensúlyozott légzés.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Deepak Chopra: Tökéletes egészség (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük