Dely Károly: Jógagyakorlatok Djvu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Az utóbbi időben a civilizált országokban, s így Magyarországon is, egyre rohamosabban terjed az ősi, keleti eredetű jóga.

Kétségtelen, hogy a jógások szokatlan dolgokat művelnek: bezárják az ajtókat, lefüggönyözik az ablakokat, fejre állnak, és mindenféle furcsának látszó gyakorlatot végeznek: „forgatják” a hasizmaikat, hogy a beleiket, gyomrukat masszírozzák, gyakran elfekve és mozdulatlanná meredve valamilyen szót vagy mondatot mormolnak.

Nem! Nem valaki másnak: a saját kezüknek, lábuknak, testrészeiknek beszélnek. Ilyenkor az ajkuk leesik, izmaik ellazulnak. Kik ezek az emberek? Sznobok vagy modern bölcsek? Férfiak és nők, öregek és fiatalok egyaránt jógáznak. Vallásosak és vallástalanok, zsenik és együgyűek, nagy tudásúak és tudatlanok is akadnak közöttük. Sokan vannak. És egyre többen lesznek.

Vajon miért? És mit csinálnak, miféle mágikusnak tűnő szertartást végeznek? Van-e valami értelme ezeknek a különös gyakorlatoknak?

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Dely Károly: Jógagyakorlatok (letöltés djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük