Deepak Chopra: Mesteri útmutatás tanítványoknak PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Deepak Chopra: Mesteri útmutatás tanítványoknak

Deepak Chopra: Mesteri útmutatás tanítványoknak

A talányokat, fortélyokat, példázatokat és fantasztikus fordulatokat rejtő kerettörténet alapja egy öreg tanítóval való találkozás, amely meglepő válaszokkal szolgál a négy legfontosabb spirituális kérdésre:

  • Van-e lélek?
  • Hogyan válhatnak valóra kívánságaink és vágyaink?
  • Mi az univerzumban működő legfőbb erő?
  • Megváltoztathatjuk-e a világot?

„Ezek nagy kérdések, és egy időben égetően fontosak voltak számomra – nyilatkozta Chopra. – Nem csupán tudni akartam a válaszokat, de tudnom kellett azokat. Mindig lesznek az életedben égetően fontos kérdések, de ez a négy különleges marad, mert szikrát gyújt benned, amely fellobbantja a szívedben rejlő tüzet.”

A könyv történetének főszereplője Deepak Chopra, aki ma ugyanazokról a láthatatlan dolgokról ír és tanít, amelyekre egykor idős mestere oktatta őt. Célja, hogy továbbadja ezt a lelki képzést az olvasónak. „A fehér szakállú öreg megmutatta nekem az élet spirituális oldalát – írja a szerző –, amelyből a valódi szenvedély és izgalom fakad.

Tehát mielőtt nekifognál az olvasásnak, végy egy mély lélegzetet! E történetről könnyen kiderülhet, hogy neked szól.” A kötet közvetlensége és közérthetősége a Mennyei próféciákra (James Redfield) emlékeztet. Hangvétele, kedves humora és tagoltsága könnyen olvasható, élvezetes olvasmánnyá teszi minden korosztály számára.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Deepak Chopra: Mesteri útmutatás tanítványoknak (letöltés pdf-ben)


Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük