Deepak Chopra: A bőség megteremtése PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Deepak Chopra: A bőség megteremtése PDF

Chopra néhány egyszerű, mindennapi cselekedet bemutatásával segít szert tennünk a bőségtudatra, amellyel minden vágyunkat valóra válthatjuk.

A kifejtett alapelvek elsősorban a korlátlan anyagi jólét megteremtésére vonatkoznak, ám segítségükkel bármilyen vágyunkat megvalósíthatjuk, valamint megismerhetjük azokat a tudatállapotokat, amelyek alkalmazása esetén a bőség megjelenik életünkben.

„Réges-régen, egy távoli vidéken élt egy fiatalember, aki felkereste az erdő mélyén lakó, spirituális mestert, és így szólt hozzá:

– Korlátlan jólétre és bőségre szeretnék szert tenni, hogy embertársaimat szolgálhassam, és jobbá tehessem a világot. Kérlek, áruld el, hogyan teremthetem meg ezt az életemben?

A mester pedig így felelt:

– Minden emberi lényszívében két istennő lakozik, és mindenki határtalanul szereti ezt a két felsőbbrendű lényt. Van azonban még egy fontos titok, amelyet megosztok veled: bár az ember mindkét istennőt tiszteli, egyikükre mégis nagyobb figyelmet kell fordítania.

Ő Szaraszvati, a tudás istennője. Keresd őt, szeresd őt, és szenteld neki minden figyelmedet. A másik istennő Lakshmi, a bőség istennője. Ha Szaraszvatinak szenteled a figyelmedet, Lakshmi roppant féltékeny lesz, és így egyre több figyelmet fordít majd rád.

Minél többet foglalkozol a tudás istennőjével, annál inkább igyekszik majd a bőség istennője a kegyedben járni. Követni fog, bárhová mégy is, soha nem hagy el téged, és így elnyered a vágyott jólétet. A tudásban, a vágyban és a szellemben erő rejlik, ezek által teremthetsz jólétet és bőséget az életedben.”

„E könyv tartalma különösen tömény, szó szerint meg kell emészteni és tapasztalni azt. A bőség valóság; e könyv célja pedig az, hogy betekintést nyújtson számodra a valóság igaz természetébe.” (Deepak Chopra)

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Deepak Chopra – A bőség megteremtése (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük