Polcz Alaine: Rend és rendetlenség DjVu

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Polcz Alaine kötete – mint valamennyi hasonló indíttatású könyve – életvezetési kalauz.

Az író-pszichológus szerző hatalmas élet- és szakmai tapasztalatát felhasználva azonban nem recepteket kínál, hanem együtt-gondolkodásra készteti olvasóját azokról a csak látszólag triviális dolgokról, tennivalókról, jelenségekről, amelyek mindennapi életminőségünket, hangulatunkat, komfortérzésünket alapvetően meghatározzák.

A körülöttünk lévő alakuló-változó és létező rend és rendetlenség-állapot átgondolásához kínál megfontolandó – életből vett – példákat. Nem ítélkezik, nem dönt, csak mintákat mutat be és sorjáz – hiteles egyes szám első személyű vallomásokkal illusztrálva.

Mégsem egy reprezentatív, szociológiai felmérés végeredménye ez a könyv, hiszen a benne megszólaló – rendetlenségükkel vagy éppen rendjükkel küzdő – személyek névtelenségüket megőrizve is valós individuumok, akiknek sorsa-élete éppen legszűkebb környezetük, otthonuk, munkahelyük rendtartásának őszintén önkritikus leírásával válik megfoghatóvá, azaz hol elborzasztóan taszítóvá, vagy átélhetően elfogadhatóvá, modell-értékűvé.

Nem lesz ennek a könyvnek egyetlen olvasója sem, aki Polcz Alaine gondolatait követve ne nézne új, más szemmel körül saját otthonában.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Polcz Alaine – Rend és rendetlenség (letöltés Djvu-ban)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük