Charles Webster Leadbeater – A csakrák PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Charles Webster Leadbeater (1847 – 1934) a Nemzetközi Teozófiai Társulat 127 éves történetének egyik legkiemelkedőbb képességű tisztánlátója. Tudományos igényű tisztánlátó kutatásainak eredményét az öt érzékszervvel nem észlelhető világ jelenségeiről húsznál több könyvben ismertette. Ezek a könyvek ma is megállják a helyüket, eredményeiket a tudomány fokozatosan igazolja.

A CSAKRÁK című könyvét élete végéhez közeledve (1928) írta meg, és a nyugati világban akkor még szinte ismeretlen csakrákat, az ember energia rendszerét, az energiák áramlását, átalakulását mutatja be.

A könyv első részében részletesen ismerteti a csakrák (energia központok) elhelyezkedését, funkcióit, színes képek segítségével az alakjukat, formájukat, működésüket. Ezt követően bemutatja az emberi szervezetben ható erőket-energiákat (kundalini v. kígyótűz, vitalitás, pszichikai erők). Ismerteti a kundalini erő áramlását a három gerinccsatornán keresztül (ida, pingalá, szushumná).

Ezt követően részleteiben tárgyalja a Napból származó vitalitás energia felvételét és azt, hogy az emberi szervezet a csakrák segítségével hogyan abszorbeálja ezt az energiát. Megismerhetjük, hogy milyen színű energia melyik csakra közvetítésével hová áramlik, hogyan lehet ezeket az erőközpontokat felébreszteni, asztrális érzékelési képességekre szert tenni, és milyen hatásuk van a csakrák működésére az alkoholnak, a dohánynak és a kábítószereknek. Végül bemutatja a Laja jógát, mint a csakrák fejlesztésének egyik leghatékonyabb eszközét.

A CSAKRÁK világszerte ma is a nagyon keresett, népszerű ezoterikus könyvek közé tartozik, számtalan nyelvre fordították le.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Charles Webster Leadbeater – A csakrák (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük