Gerhard H. Eggetsberger – Csúcsformában mindig, mindenhol PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Úgy ​érzi magát, mintha kilúgozták volna? Esténként folyton fáradt, és a hét végén sem akcióra kész? Könnyen segíthet rajta, ha a saját testében rejtőző energiagenerátort működtetni tudja.

Mit, hol, hogyan?

Eggetsberger PCE-gyakorlatsora könnyen elsajátítható férfinak, nőnek, idősnek és fiatalnak. Hogy mennyire egyszerűen, ezt mutatja be a szerző, aki hat lazító gyakorlatot választott ki a legeredményesebbek közül, hogy feloldja a leblokkolt életenergiát.

A hetedik a PCE-tréning, a medenceizomzat könnyedén megtanulható ellazítása, amely azonnal megindítja az energia szabad áramlását. Az agy azonnal feltöltődik, újra lendületbe jön. Ám ugyanígy lendületet kap a szerelmi élet is, hiszen ez az energia, amely mindannyiunkban ott szunnyad és felébresztésre vár, nem más, mint az élet- és szexuális energia, amelyet a jógik kundalininek, a taoisták csinek neveznek.

Eggetsberger biokémikus, aki felfedezte az agy pszichogén mezőit. A legmodernebb mérésmódszerekkel erősítette meg az egyszerű tényt: bárki elő tudja magából csalni ezt az életenergiát.

Könnyen megemelheti az energiaszintjét, ha a saját testében rejtőző energiagenerátort működtetni tudja.
Mit, hol, hogyan? Eggetsberger PCE-gyakorlatsora könnyen elsajátítható férfiaknak, nőknek, időseknek és fiataloknak.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Gerhard H. Eggetsberger – Csúcsformában mindig, mindenhol – Hét gyakorlat az élet- és szexuálenergia növelésére (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük