Dr.prof.Zong-Xiang Zhu – Dr.Zhi-Gui Qiao – Élj száz évet egészségben a „3-1-2” meridiángyakorlatokkal PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A hagyományos kínai gyógyászat az emberi testet (beleértve az öt belső és a hat üreges szervet, a négy végtagot, csontok százait, a szemeket, füleket, orrot és szájat, valamint a fogakat és körmöket) egységes egésznek tartotta, ami szoros kölcsönhatásban áll az őt körülvevő természettel.

Az emberi testet behálózó meridiánokban kering az életenergia (chi), melyek befolyásolják a vér áramlását és valamennyi szerv működését. A meridiánok mentén helyezkednek el az akupunktúrás pontok.

Kínában kutatók tucatjai régóta vizsgálják a meridiánok biofizikai jellemzőit. A Pekingi Akupunktúrás Kutató Központ, Zong-Xiang Zhu professzor vezetésével különböző tudományágak kutatóival dolgozott együtt. Mintegy 20 éves megfeszített munka után, három különböző biofizikai módszerrel igazolták a 14 akupunktúrás meridiánok tényleges létezését.

Zhu professzor különböző ősi, egészségmegőrző módszert is megvizsgált, és ezek alapján kifejlesztette a „3-1-2” akupunktúrás meridiángyakorlat-rendszert. A program kombinálja az akupresszúrát, a chi-kungot és a mozgást. Ezek segítségével pedig sokáig élhetünk erőben, egészségben.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr.prof.Zong-Xiang Zhu – Dr.Zhi-Gui Qiao – Élj száz évet egészségben a „3-1-2” meridiángyakorlatokkal (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük