Brigitte Gillessen – Haramasszázs PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A hara masszázs nagyon gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos masszázstechnika a test öngyógyító erőinek mozgósítása céljából. Ez a klasszikus gyógyítási eljárás, amely hosszú ideig csak a kínai császárok előjoga volt, egyre szélesebb körben nyer teret a nyugati világban is.

A hara masszázs, mint a neve is elárulja, alapvetően a harával (has), pontosabban a köldök körüli területtel dolgozik, amely a bordaívek és a szeméremcsont pereme között található. A fülben, az arcon, a tenyéren és a talpon elhelyezkedő reflexzónák és a szervek közötti összefüggést sokan sokféleképpen ábrázolják. Kevésbé ismert azonban, hogy a has is számos reflexponttal és reflexzónával rendelkezik.

A hastájékon elhelyezkedő energiablokádok helyzetüktől függően egy-egy szervnek felelnek meg. A hagyományos kínai felfogás szerint a mirigyek, az agy és az idegrendszer energiái a köldökben kapcsolódnak össze egymással. Bár az életenergia áramlása a test bármely pontján megrekedhet, a köldök környéki energiablokádok hatása az egészségre különösen nagy.

Egy gyengéd masszázstechnika alkalmazásával a köldök és a has környékén nagyon hatásosan oldható a feltorlódott energia.

A hara masszázs különböző kezelési szinteken dolgozik és végül közvetlenül, vagy majdnem közvetlenül az egyes szerveken. A feszültségek illetve görcsök kezelése és oldása reflexszerűen hat a test többi részére, és az egész szervezetet szelíden méregteleníti és serkenti.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Brigitte Gillessen – Haramasszázs – A blokádok gyengéd oldása (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük