Temesvári Gabriella – Depresszió – Kiút a természetgyógyászat segítségével_ PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„…mintha csapdába estem volna. Sötét, hideg nyirkos minden, és nem tudok szabadulni. Feladtam. Jobb, ha nem is mozdulok, mert felesleges. Nem találom a kiutat, ez elkeserít. Csak bőgni tudok….”

„… mint akit befalaztak. Bármerre indultam a sötétben, falat értem. Bármibe fogtam, valamilyen akadályba ütközött. Semmi sem sikerült. Senki nem kért belőlem…. Felesleges vagyok a Nagy Gépezetben. Akkor meg minek éljek. Nincs kiút, vége. …”

„… mintha eltévedtem volna egy sűrű erdőben. Ráadásul leszállt a köd. Semmit nem láttam, csak hideget, nyirkosságot, fülsértő csendet, és iszonyatos elhagyatottságot éreztem. Már nem is tudtam hol vagyok, végül már arra sem emlékeztem, hogy hova is indultam, zavaros volt minden. Sehol senki. Bármerre indulok, ismeretlen veszélyek leselkednek rám. Még a legjobb talán, ha leülök, és megvárom mi történik. Tanácstalan vagyok…. Segítség! … De senki sem hallja, senki nem keres, senkinek nem hiányzom….”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Temesvári Gabriella – Depresszió – Kiút a természetgyógyászat segítségével (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük