Temesvári Gabriella: Apiterápia – Aromaterápia PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Temesvári Gabriella: Apiterápia - Aromaterápia PDFMindenki áhítja az egészséget és ha elvesztette azt, ma már egyre gyakrabban a természet világából származó természetes gyógyító szerekkel szeretnék helyreállítani.

E könyv egyszerre két ilyen természetes gyógyító szert mutat be olvasóinak. Olyanokat, amelyekről állíthatjuk, hogy a „legillatosabb és legízletesebb” gyógyító szerek egyike.

De tudjuk-e, hogy miképp kell ezekkel az esetenként nagy hatékonyságú szerekkel bánni, tudjuk-e kinek nem szabad adni? Dédanyáinknak még természetes volt e szerek gyógyításban történik a használata.

A jelenlegi fiatal nemzedéknek újra meg kell tanulnia, hogy miképp alkalmazza a természet gyógyító erőt és hogyan használja azok pozitív tulajdonságait egészsége helyreállítására, illetve megőrzésére. E könyv, melyet az olvasó kezében tart közérthetően, szemléletesen írja le a félig elfeledett mézterápiát és új felfogásban tárja olvasói elé az aromaterápia lehetőségeit.

A könyvet mintegy házi tanácsadóként célszerű használni – melyben bármikor utánanézhetünk annak, hogy milyen módon tudjuk legtermészetesebb formában helyreállítani azt, ami a legbecsesebb részünkre, az egészségünket.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Temesvári Gabriella: Apiterápia – Aromaterápia (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük