↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
Hiányt pótol e könyv, ahogy a szerző is írja: „Rájöttem, hogy az olyan embereknek, akik a
hagyományos étrenden felnőve most akarnak áttérni a reformtáplálkozásra, nincs igazán
megfelelő szakácskönyvük.”
Nemcsak egy egyszerű szakácskönyvről van itt szó, még csak nem is egy egyszerű
reform-szakácskönyvről. Ez a könyv próbál segíteni, tanítani, a felszín mögé tekinteni, tudatosítani a helyes táplálkozás fontosságát.
Ha belelapoz a könyvbe, és elolvassa az „Egészségromboló étkek és amit helyette ajánlunk” c. fejezetet, akkor majd meglátja és belátja, hogy helytelenül táplálkozik, de azt is megláthatja, hogy mit tehet. Ezáltal sokkal könnyebb lesz a megvalósítás!
A szerző nemcsak ismerteti a felhasználandó alapanyagokat, de arra is kitér, hogy milyen hatással vannak a szervezetre, mely betegségeknél javasolt, illetve előnyös az adott alapanyagok fogyasztása. Minden betegség azonos oka az önmérgezés, az egészséges szervezet alapja a helyes táplálkozás. A helyes táplálkozással a méregforrások zömét csökkenteni tudjuk, illetve ki
tudjuk zárni: hús, zsír, cukor, só, finomított élelmiszerek, színező-, ízesítő- tartósítószerekkel „dúsított” élelmiszerek, stb. A helyes táplálkozás, a helyesen összeállított étrend: rostdús, magas vitamin- és ásványi só tartalmú, növényi étrend.
Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:
Temesvári Gabriella – A gyógyító konyha (letöltés pdf-ben)
Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!
A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.