↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
E receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús nélküli étkezés. Csupán növényekből és tejtermékekből nagyon tápláló és ízletes ételeket készítenek, s ezek a magyar ízlés számára is igen kedvesek.
E receptek a virágzó India szakácsművészetét reprezentálják. Indiában ősi idők óta hagyomány a hús nélküli étkezés. Csupán növényekből és tejtermékekből nagyon tápláló és ízletes ételeket készítenek, s ezek a magyar ízlés számára is igen kedvesek.
Mind a mai napig ilyen módon étkezik a világon 500 millió ember. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, milyen egy ebéd, amit a következő finom fogásokból készítettek el:
- sak (étvágygerjesztő zöldfőzelék),
- dahl (fehérjedús, erőt adó leves feles borsóból),
- puri vagy csapati (India kenyere),
- sukta (ízes zöldségétel),
- szamósza (félholdak fűszeres töltelékkel),
- halava (önálló fogásként is fogyasztható édesség)
- laddu és haribol golyócskák (édes labdacsok) és végül
- nektár (gyümölcsös joghurt).
Ez a könyv csupa olyan receptet tartalmaz, melyek hozzásegítenek a korszerű, egészséges táplálkozáshoz. Éppen ezért javaslom mindenkinek, hogy ízlelje meg ezeket az ételeket; a szakma ínyenceinek, a nagyközönségnek, és azoknak is, akik szeretnek valami különlegessel találkozni az életben. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos, új ízzel lesz gazdagabb az, aki a leírásokat pontosan követve, elkészíti ezeket.
Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:
Egyedi Péter – A vegetárius főzés örömei (letöltés pdf-ben)
Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!
A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.