↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
A birs élvezeti értékét növeli az almánál nagyobb vitamintartalma és magas pektintartalma. A pektin nagy szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében, megköti a káros anyagokat, gyulladáscsökkentő hatást fejt ki az emésztőszervekben.
Birsalmasajt a legelterjedtebb. Pedig megérdemelné, hogy visszaszerezze letűnt dicsőségét, amikor egész télen jobbnál jobb falatok kerültek az asztalra birsből. Ha nem tudjuk sokáig tárolni, lehet belőle lekvár, csatni, kompót és befőtt – amit majd télidőn ízes pecsenyék mellé tálalhatunk.
Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:
Birsalmás receptek (letöltés pdf-ben)
Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!
A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.