Birsalmás receptek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A birs élvezeti értékét növeli az almánál nagyobb vitamintartalma és magas pektintartalma. A pektin nagy szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében, megköti a káros anyagokat, gyulladáscsökkentő hatást fejt ki az emésztőszervekben.

Birsalmasajt a legelterjedtebb. Pedig megérdemelné, hogy visszaszerezze letűnt dicsőségét, amikor egész télen jobbnál jobb falatok kerültek az asztalra birsből. Ha nem tudjuk sokáig tárolni, lehet belőle lekvár, csatni, kompót és befőtt – amit majd télidőn ízes pecsenyék mellé tálalhatunk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Birsalmás receptek (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.

Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük