Elisabeth Mayer-Reithofer: Házi készítésű tejtermékek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

A könyvből információt kaphatunk

  • a tej minőségéről és kezeléséről,
  • a táplálkozásban betöltött szerepéről,
  • a higiéniai és környezeti feltételekről,
  • a tejfeldolgozás segédanyagairól,
  • a tejtermékek készítéséről, valamint
  • az egyes tejtermékekre vonatkozó hazai előírásokról.

Ezen kívül megtudhatjuk, hogy mire használhatjuk a szépségápolásban.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Elisabeth Mayer-Reithofer – Házi készítésű tejtermékek (letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük