Haraszti László: A felnőttkori elhízás a kövérség pszichológiai problémái PDF

Haraszti László: A felnőttkori elhízás a kövérség pszichológiai problémái PDF

Könyvajánló: Mindenki fél az elhízástól. A kövérség több egészségügyi problémát okozhat, és bizonyos betegségekben életfontosságú a testsúly csökkentése. A túlsúlyos ember azonban gyakran boldogtalannak érzi magát kövérsége miatt. Mindig tudni kell, hogy a megoldást a fogyókúra jelenti-e, vagy a lelki harmónia megőrzése a fontosabb. A kitűnő pszichiáter érdekes esetleírásokkal színesített… Belelapozok

Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés PDF

Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés PDF

Könyvajánló: Sokáig az volt a felfogás, hogy a fűszerek ártalmasak az egészségre. Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. Mértékkel alkalmazva nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem elősegítik az emésztést is, és ily módon a tápanyagok jobb hasznosulását. A fűszerekről természetesen már jelent meg sikeres könyv, de a fűszernövények íz-,… Belelapozok

Ránky Edit: Csírazöldség a natúrkonyhában PDF

Ránky Edit: Csírazöldség a natúrkonyhában PDF

Könyvajánló: Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és a napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték. A csíráztatás és a magvak csíráinak fogyasztása az írott történelem előtti időkbe nyúlik vissza. A… Belelapozok

Anne-Katrin Weber: Zsírszegény sütemények PDF

Anne-Katrin Weber: Zsírszegény sütemények PDF

Könyvajánló: Nem feltétlenül kell tejszín ahhoz, hogy egy szelet torta vagy süti élvezetes legyen. Aki egyszerre szeretne édesszájú és karcsú maradni, a marcipános csiga, az almatorta vagy az adventi torta receptjei között biztosan megtalálja az igazit: egytől egyig kevesebb, mint 30 százalék zsírt tartalmaznak! Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:… Belelapozok

Dr. Earl Mindell: Élj sokáig és érezd jól magad a vitaminok és ásványi anyagok segítségével PDF

Dr. Earl Mindell: Élj sokáig és érezd jól magad a vitaminok és ásványi anyagok segítségével PDF

Könyvajánló: TARTALOM A kiegészítők – Miért, mikor, hogyan és mit? 7 A vitaminok és az ásványi anyagok 14 Ismerjen meg néhány fontos antioxidáns anyagot 43 Az ásványi anyagok 69 Hogyan javítsa a táplálkozását? 87 Útmutatás az egészséges táplálkozáshoz 92 A leghatásosabb természetes élelmiszer-kiegészítők 96 A fehérjék, az aminosavak, a lipotrop… Belelapozok

Trepinszki József: 35 fajta méz 115 féle gyógyhatása PDF

Könyvajánló: Bevezetőnek Néhány szót magamról, mint aki ezt az irományt elkövette. Nem vagyok méhész. Sem orvos. Sem természetgyógyász. Világ életemben az építőiparban dolgoztam és dolgozok, építész vagyok. Akkor mi közöm a mézhez? – kérdezhetnék. A válaszok: Utálom a gyógyszereket, a mesterséges étrend-kiegészítőket. Kerülöm a cukor fogyasztását. Szeretem a természetes dolgokat,… Belelapozok

A 100 legjobb csokoládés recept PDF

A 100 legjobb csokoládés recept PDF

Könyvajánló: Az édességek között kiemelt helyet, mondhatni külön kategóriát képeznek a csokis finomságok ” a jelen kötetben csupa ilyesfajta receptet találunk, a világ cukrászművészetének a legjavából összeválogatva. Sok egyéb mellett a választékban olyan nassolni valók elkészítési útmutatói kaptak helyet, mint a csokihabos piskótavár, a csokis mokkatorta, a krémsajtos-csokis keksz, az… Belelapozok

Bükkerdő Gergely: Csíra ABC PDF

Bükkerdő Gergely: Csíra ABC PDF

Könyvajánló: Javában ​dolgoztam már ezen a könyvön, amikor egy baráti házaspár férfitagja egy nálunk elfogyasztott vacsora után, ahol terítéken volt néhány csírából készült finomság is így szólt: „Végre valami, ami egészséges és finom.” Miután elhangzott szájából ez a mondat, akkor döbbentem rá arra, hogy milyen találóan fejezte ki néhány szóval… Belelapozok

András Fekete: Szuper-élelmiszerek a szuper egészségért PDF

András Fekete: Szuper-élelmiszerek a szuper egészségért PDF

Könyvajánló: A táplálkozás területén végzett kutatások a közelmúltig számos tápanyagban gazdag élelmiszert tártak fel, melyek az egészség forrásaként kerültek bemutatásra. Úgynevezett „szuper-élelmiszerek”, jellemezői az alacsony kalóriatartalom, magas vitamin és ásványi anyag, valamint a betegségek leküzdésében aktív sok antioxidáns. Ezek közül csak néhány a különböző növényi eredetű magvak, az áfonya, a… Belelapozok