↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
Sokáig az volt a felfogás, hogy a fűszerek ártalmasak az egészségre. Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. Mértékkel alkalmazva nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem elősegítik az emésztést is, és ily módon a tápanyagok jobb hasznosulását.
A fűszerekről természetesen már jelent meg sikeres könyv, de a fűszernövények íz-, zamat- és illatanyagaival, azok kivonásával és felhasználásával ilyen részletességgel még nem foglalkozott egyik sem.
Külön érdeme a könyvnek, hogy nemcsak szakembereknek, hanem a vállalkozókedvű olvasó (ha van egy kis érzéke a barkácsoláshoz) maga is elkészítheti a leírtak alapján a különböző esszenciákat, valamint a finomabbnál finomabb fűszerkeverékeket, mártáskivonatokat és mustárokat.
Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:
Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés (letöltés pdf-ben)
Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!
A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.