Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Sokáig az volt a felfogás, hogy a fűszerek ártalmasak az egészségre. Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. Mértékkel alkalmazva nemcsak ízletesebbé teszi az ételeket, hanem elősegítik az emésztést is, és ily módon a tápanyagok jobb hasznosulását.

A fűszerekről természetesen már jelent meg sikeres könyv, de a fűszernövények íz-, zamat- és illatanyagaival, azok kivonásával és felhasználásával ilyen részletességgel még nem foglalkozott egyik sem.

Külön érdeme a könyvnek, hogy nemcsak szakembereknek, hanem a vállalkozókedvű olvasó (ha van egy kis érzéke a barkácsoláshoz) maga is elkészítheti a leírtak alapján a különböző esszenciákat, valamint a finomabbnál finomabb fűszerkeverékeket, mártáskivonatokat és mustárokat.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Inczefi Lajos: Fűszernövényeink és fűszerkészítés (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük