↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
„Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki.
Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárítók is.
A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, szárítmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.”
Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:
Achim Samwald – Aszalás ,szárítás (letöltés pdf-ben)
Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.
A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.