Achim Samwald – Aszalás ,szárítás PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

„Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki.

Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárítók is.

A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, szárítmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.”

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Achim Samwald – Aszalás ,szárítás (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük