Popper Péter: Mi az élet étterme? PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Popper Péter: Mi az élet étterme? PDFA könyv Popper Péter beszélgetős szakácskönyve, „kétségekkel fűszerezett” étel és életreceptjei, az ajurvéda ősi indiai hagyományai alapján.

Meghökkentő, hogy a mi kultúránk mennyit foglalkozik a legmateriálisabb dologgal, az egészséges evéssel. Ebben a „méregtelenítő” buzgalomban én azt látom, hogy a természeti katasztrófákkal, járványokkal, politikai fenyegetésekkel teli világunkben ráz minket a félelem.

Lesznek, akik valamelyik nálunk honos vallásban lelik meg a menedéket, s lesznek, akik Buddha tanácsa szerint: önmagukban. De azt is tudnunk kell, hogy nincs olyan inga, amelyik csak az egyik irányba leng ki. A nagy hitek és nagy kételyek, a nagy örömök és a nagy fájdalmak mindig együtt járnak.

A receptleírásoknál bőségesen merített indiai útjai tapasztalataiból, és elgondolkodhatunk az életritmusról, a meditációról, egészségről és betegségről, gyógynövényekről és kövekről, – a szerző által szellemesen megfogalmazott szövegek alapján.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Popper Péter – Mi az élet étterme? – Étel- és életreceptek (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük