Dr. Doreen Virtue – Kristály gyerekek PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Kik is azok a Kristály Gyerekek? Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatóak és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mértékig belelátnak lelkünkbe. Ők az új fényküldöttek, akik ma nagyjából hétévesek, s nem olyanok, mint az előző generáció gyermekei.

Az idősebb gyermekeket – hozzávetőlegesen hét és huszonöt év körüliek „indigó gyerekeknek” nevezzük, akik néhány tekintetben osztoznak a kristály gyermekek tulajdonságaikban. Fontos életcéllal érkeztek a Földre. A fő különbség temperamentumokban figyelhető meg. Az indigó gyermekek harcos lelkűek, mivel céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyek mára haszontalanná váltak.

Azért vannak itt a Földön, hogy megdöntsék azokat a kormányzati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek mindent tisztséget. Ahhoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentumosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Velük ellentétben a kristály gyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. A kristály gyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek által taposott ösvényből a jövőben profitálnak

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Dr. Doreen Virtue – Kristály gyerekek – Útmutató a médium képességű gyermekek legújabb generációjához (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük