↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓
Könyvajánló:
- Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak?
- Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé?
- Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását?
David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet.
A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett.
Az ingyenes letöltés linkje:
David A. Kessler MD – Muszáj annyit enni? – Hadüzenet a só, a zsír és a cukor ellen (letöltés pdf-ben)