Dr. Roger Dalet – Gyógyító pontok enciklopédiája PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Roger Dalet, a szerző, világszerte ismert francia orvos, akupunktőr, aki professzori gyakorlatával párhuzamosan több könyvét szentelte az akupresszúrás (pontnyomásos) gyógyító (és szépítő) módszerek közérthető és mindenki által alkalmazható megismertetésének.

A gyógyító pontok enciklopédiája című könyvének célja enyhíteni a fájdalmakat, és gyógyítani a betegségeket jól megválasztott akupunktúrás pontok (biológiailag aktív pontok) stimulálásával. Részletes útmutatást kapunk valamennyi érintett betegség esetében az évezredek óta jól bevált ártalmatlan és nagy hatású terápia legáltalánosabb alkalmazására.

Dalet doktor a családorvos közvetlenségével és óriási tapasztalattal írja le a leggyakoribb betegségeket, tüneteiket, okukat, gyógyításuk jelenlegi orvosi gyakorlatát, valamint az egyszerű ujjnyomással (esetleg még elektromosan vagy akupunktúrás tűvel is) stimulálható akupunktúrás pontok, pontkombinációk szerepét, a segítségükkel elérhető eredményeket az adott betegség, tünet gyógyításában.

Az érzékszervek, a hormonális, a reumatológiai, az emésztőrendszeri, a keringési, a húgyivarszervi, az urológiai, a ginekológiai, a dermatológiai, a légúti, az idegrendszeri zavarok és betegségek mellett sor kerül a fájdalmak, a fáradtság, az álmatlanság, a lámpaláz, sőt még az állatok okozta csípések, harapások ismertetésére és a terápiás megoldásaikra.

A gyógyító pontok enciklopédiáját, amelyben 228 rajz és 240 fénykép segíti az érdeklődő olvasók biztonságos eligazodását – szívesen ajánlom az egészséget a legfontosabb humán érékként felismerő valamennyi embertársamnak.

Jó tanács: Tanuljanak egészségesnek lenni, és ne lustálkodjanak egészségesnek maradni! (prof. dr. Török Szilveszter)

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

(letöltés pdf-ben)


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük