Szvámi Ráma – Szabadulás a karma kötelékéből PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Szvámi Ráma - Szabadulás a karma kötelékéből PDFA kötetben olvasható nyolc tanításban Szvámí Ráma az emberre háruló leglényegesebb felelős­ségnek, önmaga megértésének távlatait mutatja meg. A karmát, vagyis a cselekvés és a létezés működését több szálból sodort kötél jelképezi, ami a szenvedés szorításában tartja és számos újjá­születésbe kényszeríti az ént.

A karma kötelének szálait a cselekedetek, a gondolatok, a vágyak és a személyiségnek az öntudatlan elme mélységeiben megbúvó, rejtett hajlamai alkotják. A karma ezen alkotóelemeinek a hatása abban áll, hogy az el­csöndesülés keresése közepette az állandó hábor­gás és a kifelé irányultság állapotában tartják az elmét.

Ennek eredményeképpen az elmét rabul ej­tik a tárgyak, az eszmék, a képzelgések és az örömök, amelyek egymással versengve igyekeznek magukra vonni a figyelmét.

Mindaddig, amíg az elme ebben a szétszórt és csapongó állapotban van, nem remélhető a karma kötelékeinek eloldása.

A könyv lapjain Szvámídzsi a karma és a tudat működését elemzi, hogy érzékeltesse azt az önismerethez vezető utat, amelyet valamennyi tanítványnak meg kell tennie ahhoz, hogy kiszabadítsa magát a fogságból.

A karma kötelét mi magunk fonjuk. A mában tapasztaltak annak az eredményei, amit a múltunkban teremtettünk. Ugyanígy: ma alapozzuk meg a jövőnket.

A jövendő kialakításához nyújtott segítség jelenti a fölszabadulást mindazok számára, akik törekednek a könyvben megfogalmazott Igazság és szabadság elérésére.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Szvámi Ráma – Szabadulás a karma kötelékéből (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük