Adrew Vernon – Te Ő vagy PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Sri Ranjit Maharaj a megértés útját, vagyis az Én-kutatást, a Madár Útjának nevezte, szembeállítva a hangya útjának nevezett meditációval. A hangya nagyon lassan halad, és ha megpróbál felmászni egy erdei fára, meghalhat, mielőtt elérné a célt. A madár viszont ágról ágra repked, könnyedén. Maharaj mindig azt tanította, hogy te magad vagy a valóság, és így már szabad vagy, szabad, mint a madár, korlátok nélküli. Te Ő vagy, a valóság, éppen most, csak nem tudod ezt teljes bizonyossággal. Ahhoz, hogy megértsd, ki vagy, meg kell szabadulnod attól a hamis elképzeléstől, hogy valami olyan vagy, ami eltér a valóságtól.

A meditálás, a mantrakántálás, és a különféle testi és szellemi tudományok hasznosak lehetnek, hogy előkészítsék az elmét a megértésre, de a keresés nem ér véget, az Én-tudomás eléréséig. A megoldásnak magában kell foglalnia az Én-tudomást, mert a probléma az Én-tudatlansággal egy. Vállalkozz bármilyen spirituális gyakorlatra, nem lehet megoldani vele ezt a problémát. Meditálhatsz hat órát is egyhuzamban, és élvezheted a boldogság állapotát, de amint abbahagyod ezt a tevékenységet, ismét a tudatlanságban találod magad! Meg kell találnod a választ a kérdésre: „Ki vagyok én?” Amikor ezt tudni fogod, a tudatlanság eltűnik, és mindent tudni fogsz, amit tudnod kell.

Ez az, amiről a Madár Útja szól. Azt jelenti, hogy időt fordítasz rá, hogy mélyen elgondolkodsz a tanításról, nem fogadod el vakon, hanem magad tapasztalsz meg mindent, és magad ellenőrzöl mindent.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Adrew Vernon – Te Ő vagy (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük