Paramhansa Swami Maheshwarananda – Jóga PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Paramhansa Swami Maheshwarananda - Jóga PDFA Jóga a mindennapi életben tudományosan felépített mesteri rendszerét Sri Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda kifejezetten a mai kor emberének fejlesztette ki úgy, hogy teljes egészében megtartotta az autentikus jógahagyományokat.

E holisztikus jógarendszer – amely magában foglalja a test, az elme, a tudat és a lélek tudományát – célja az egészség. Rendszerezett, szintenként egymásra épülő gyakorlatait alkalmazva testi, lelki, spirituális és társadalmi egészséget, valamint harmóniát érhetünk el.

A Jóga a mindennapi életben (JMÉ) jelentése: „gyakorolni a jógát a mindennapokban”, vagyis a jóga tanításának megfelelően élni a mindennapi életet úgy, hogy a gondolatainkkal és cselekedeteinkkel minden élőlény, a természet és a környezet javát szolgáljuk. A JMÉ rendszer biztos vezérfonalat ad azok kezébe, akik az önmegvalósításra törekednek, oly módon, hogy ugyanakkor be tudják tölteni társadalmi és családi kötelezettségeiket is.

A Jóga a mindennapi életben következetes gyakorlása – kortól, testi adottságoktól függetlenül – folyamatos, tartós fejlődést biztosít minden művelőjének és a következő eredményeket hozza:

  • a különböző élethelyzetekben segíteni tudunk önmagunkon; testi és szellemi függetlenséget érünk el;
  • javul egészségi állapotunk, növekszik életerőnk;
  • megszabadulunk a rossz szokásoktól, leküzdjük a szenvedélybetegségeket és a függőségeket;
  • magabiztosak és fegyelmezettek leszünk;
  • javul összpontosító képességünk, és harmóniához, lelki nyugalomhoz jutunk;
  • és végül elérhetjük az Önmegvalósítást.

Sri Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda, vagy ahogy a tanítványai nevezik: Swamiji (Szvámidzsi) – akit korunk egyik legkiemelkedőbb jógamestereként tartanak számon – életét, a jóga ősi bölcsességén keresztül az emberiség szolgálatának szentelte. Több mint három évtizede tanítja a Jóga a mindennapi életben rendszert – a test, az elme, a tudat és a lélek eme ősi tudományát – az egész világon.

Ezt a jógarendszert Európa számos országában, valamint Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Államokban, Kanadában és Indiában, több mint 3000 jóga-központban, sport-, oktatási, művelődési és egészségügyi intézményben oktatják és gyakorolják.

Az ingyenes letöltés linkje:

 

 

Paramhansa Swami Maheshwarananda – Jóga (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük