Haris Dzsohari – Tudatos légzés, tudatos elme PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

India spirituális mesterei, a jógik évszázadok óta ismerik a tudat és a légzés összefüggésének fontosságát. A testünket fenntartó életerőt a légzés, és a légzés energiáját az elme szabályozza. Az orrnyílások finom fizikai kapcsolatban vannak az idegrendszer hálózatával.

Sokszor és valóságosan átélt tapasztalatunk: lélegzetünk változása lelki vagy testi ingerek hatására a megkönnyebülés katartikus sóhajától, a félelem és a harc kapkodó lélegzetéig, vagy az ijedtségtől elfúló hangig…

Amit ezt a könyv nyújt, az egyedülálló a nyugati világban… a váltott orrnyílásos légzés (szvara jóga) módszertanával megtanítja megfigyelni és szabályozni a légzésmódokat, hogy a lehető legnagyobb mértékben megnövelhessük energiánkat és az életerőnket.

Haris Dzsohari, a tantra tudósa, a Csakrák című könyv szerzője, átfogó képet ad egy olyan, csupán szankszkrit szövegekben fennmaradt témáról, mely egyébként hozzáférhetetlen volna az európai közönség számára.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Haris Dzsohari – Tudatos légzés, tudatos elme A légzés által működő elme. A magasabb rendű légzés, elme és tudat összhangja (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük