Szvámi Ráma: Szamádhi – A Bölcsesség legfelsőbb szintje PDF

↓↓↓ A letöltési link a könyvajánló után található ↓↓↓

 

 

Könyvajánló:

Ha uralni tudjuk az elmét és annak minden megnyilvánulását, elérünk a bölcsesség legmagasztosabb fokához, a szamádhihoz.

Az elme és annak minden aspektusára kiterjedő tudatosság és irányítás a megvilágosodás, más néven a szamádhi elérésnek előfeltétele. Ha az elmét hagyományos módon közelítjük meg, csupán az alapján tanulmányozhatjuk, amit mások már kifejtettek róla. A modern pszichológia valójában csak az emberi viselkedés külső mintáit vizsgálja.

Ez a mód nem azonos az elme átfogó tanulmányozásával, mert annak csupán egyes összetevőit érinti. Az elme nagyon csekély része nyilvánul meg a viselkedésünkön keresztül. A jóga ősi mestere, Patandzsáli nem a kóros folyamatok elemzésére alapozta tudományát, mindent tudott az elméről.

Valódi Önvalónk ismerete nélkül, nem lehetünk elménk és annak megnyilvánulásainak tökéletes irányítói. A jóga pszichológiája az önmegvalósítás létfontosságából alakult ki, – tudomány, filozófia és pszichológia egyben.

Ha képesek vagyunk megpillantani lényegi természetünket, felszabadulunk. Szenvedésünk egyedüli oka, az anyagi világgal való azonosulásunk.

Az ingyenes pdf könyv letöltési linkje:

 

 

Szvámi Ráma: Szamádhi – A Bölcsesség legfelsőbb szintje (letöltés pdf-ben)

Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül!

A támogatást előre is köszönjük minden felhasználó nevében.


Oszd meg azzal az ismerősöddel, akinek ez a könyv hasznos lehet!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük